SPECIFIKACIJA OPREME STANOVA

1. KONSTRUKCIJA

Nosivi sistem građevine čini skeletna konstrukcija armirano-betonskih stupova pravokutnog presjeka i nosiva vanjska armirano-betonska opna pročelja debljine 25 cm u nadzemnim etažama s monolitnim armirano-betonskim stropnim i kosim pločama garažnih rampi, bez greda. Vanjski zidovi podzemnih etaža izvode se kao armiranobetonski, debljine 30 cm tj. 35 cm. Temeljenje građevine je predviđeno kao plitko na temeljnoj armirano-betonskoj ploči. Stubišta unutar građevine izvode se kao dvokraka na kosoj ploči debljine 14 cm u armirano-betonskoj jezgri, kao i okna liftova, u debljini stijene 20 i 25 cm.
Zidovi koji odjeljuju požarne zone izvest će se od blok-opeke debljine 19 cm i armiranog betona debljine 20 cm.
Nosivu konstrukciju krova nad stambenim dijelom čine kose armirano-betonske ploče debljine 16 cm, nagiba 15º i 35º.

2. FASADA

Plašt koji zatvara etaže stambene namjene čini toplinski fasadni sustav s pločama polistirena 10 cm, s armiranom polimercementnom te završnom silikatnom žbukom sve od proizvođača STO.

3. OBRADE ZIDOVA, STROPOVA I PODOVA

Svi unutarnji zidovi i stropovi se žbukaju produžnom žbukom.
Zidovi unutar kupaonica stanova obložit će se keramičkim pločicama I klase do visine 210cm, unutar WC-a do 120 cm,a u kuhinji u traci visine 60 cm između gornjih i donjih elemenata.
Podovi unutar građevine biti će obrađeni u parketu ili keramičkim pločicama, tj. kamenu u dijelu poslovnih prostora prve nadzemne etaže.
Parket će biti od hrastovine, I. klase, debljine 22 mm i 14 mm.
Hodne plohe stubišta izvode se u završnoj oblozi keramičkim pločicama s tipskim obodnim soklom. U garažama na nivou -1 i -2 izvest će se epoksy premaz preko armiranobetonske ploče. Prohodne terase stanova u potkrovlju završno se oblažu keramičkim pločicama. Balkoni 2., 3. i 4. nadzemlje etaže se izvode kao prefabrikati s prekinutim hladnim mostom po sistemu Schöck, završne obrade u čistom brušenom betonu sa hidroizolacijskim premazom.

4. OTVORI

Pročelja su perforirana otvorima prozora i višedjelnih stijena različitih dimenzija od aluminijske bravarije. Prozori i staklene stijene u stanovima i poslovnim prostorima 1. nadzemne etaže izvode se od aluminijskih, toplinski izoliranih profila s dvoslojnim izo-staklom debljine 4+16+6 mm ispunjeno argonom, unutrašnje staklo s Low-E oblogom, s dvostrukom brtvom po obodu u poslovnim prostorima. Kao zaštita od sunca, ugrađuju se aluminijske rolete s termoizoliranom kutijom smještenom unutar okvira izvedenog od aluminijskog L-profila. Na prozorima u stubištima u toplinski izolirane aluminijske profile ugrađuje se obično dvoslojno izo-staklo 4+12+4 mm.
Unutarnja vrata između prostorija su drvena stolarska, završne obrade u bijelom lazurnom premazu.
Vrata imaju slijepi dovratnik, drvo, četinar II. klase, krilo ima bravu s ključem i kvaku.
Vanjska vrata na ulazu u stanove su puna zaokretna vatrootporna i protuprovalna vrata u protupožarnoj izvedbi vatrotpornosti 1/2 sata ( oznaka T30 ), u skladu s normom DIN 4102, dio 5, bez mehanizma za samozatvaranje.

5. INSTALACIJE

VODA I KANALIZACIJA
Svi vodomjeri stanova se nalaze u posebnim vodomjernim ormarićima u hodnicima i odvojeni su za svaki stan.
Topla voda ce se pripremati lokalno plinskim bojlerima sa spremnicima
Vodovodne instalacije izvedene PEX cijevima.
Kanalizacijske vertikale izvedene niskošumećim “VAVIN” ili sl. cijevima radi smanjenja buke.
Ugradbeni vodokotlići GEBERIT.
Kupaonska armatura renomiranih proizvođača. (DURAVIT, KALDEWEI, GROHE)

ELEKTROINSTALACIJE
Cjelokupna el.instalacija će se izvesti podžbukno. Mjerno-razvodni ormari sa brojilima bit će smješteni etažno po katovima.
U zidove iznad ulaznih vrata ugrađuju se stanski razdjelnici.
Priključnice za pećnicu, ploču, hladnjak, perilicu, napu, stroj za pranje rublja te ostale priključnice po stanu.
Ugradbene lampe u hodnicima i sanitarijama.
Videoportafonski sustav sa videoportafonom
Instalacija telefona za stanove je IBG-sustavom. Svaka soba se oprema sa tk-priključnicom sa dva konektora. Ovako projektirana instalacija omogućava osim klasične telefonije i druge usluge(ADSL,VOICE,Internet).
RTV stanica za svaki stan omogućuje prijem i distribuciju 9 zemaljskih TV programa, UKV radio te programa sa satelita ASTRA i HOT BIRD.

GRIJANJE I HLAĐENJE
Etažno grijanje i priprema potrošne tople vode putem zidnih plinskih aparata
Spremnici potrošne tople vode za svaki stan
Kombinirani sustav priprema tople vode i grijanje
Instalacija za grijanje izvedena je podžbukno i u podu bez spojeva PEX cijevima( direktno vođene cijeve od razdjelnika do radijatora)

KLIMATIZIRAN DNEVNI BORAVAK
Svaki stan ima rashladni uređaj.

VENTILACIJA
Prislilna ventilacija ventilatorima za prostorije kupaonice i WC.
Garažni dio kompletno pokriven ventilacijom
Detekcija plina CO i CO2 i svih ostalih štetnih plinova u garaži

Energetski certifikat Dunjevac

Cijene raspoloživih nekretnina izražene su u EUR s uključenim PDV-om, a plative u kunskoj protuvrijednosti EUR prema srednjem tečaju EUR kod Hrvatske narodne banke na dan plaćanja.

Cijene su naznačene uz svaki tlocrt.

Gotovinska uplata

Za kupnju nekretnine u građevini Dunjevac odobravamo sljedeće popuste:

  •  3% popust na redovnu kupoprodajnu cijenu za gotovinsku uplatu cjelokupnog ugovorenog iznosa u roku 15 dana od dana sklapanja Ugovora.
  •  1,5% popust na redovnu kupoprodajnu cijenu za uplatu cjelokupnog ugovorenog iznosa u roku 30 dana (uključujući i kredit ukoliko sredstva budu dostavljena u roku 30 dana na račun Tehnike d.d.) od dana sklapanja Ugovora.

Kreditiranje

Nudimo Vam mogućnost kupovine putem dugogodišnjeg kredita partnerskih banaka, a detaljne informacije o uvjetima kreditiranja nekretnina možete dobiti u njihovim poslovnicama ili na internet stranicama.

  • t. 01/6301 117, 01/6301 118

  • f. 01/6188 032