Dioničko društvo Tehnika d.d.
Dioničko društvo Tehnika jedna je od vodećih građevinskih tvrtki za visokogradnju, prepoznatljiva na domaćem i svjetskom tržištu. Tijekom 75 godina poslovanja tvrtka je stekla iznimno iskustvo u gradnji objekata različitih namjena, u skladu s najvišim stručnim standardima. Izrasla je u modernu tvrtku visokih poslovnih vrijednosti, bogate tradicije i kreativnih iskoraka mladih stručnjaka.

Zaposlenici
Zaposlenici su ono što osigurava uspješnu budućnost svakom poslovnom subjektu, stoga je nužan kvalitetan odnos prema ljudskim resursima. On je temeljno polazište na kojima se bazira poslovna strategija koja u najvećoj mjeri utječe na uspješnost. Stvaratelji poduže liste referenci Tehnike svih proteklih godina  upravo su uspješni, kreativni i obrazovani zaposlenici, te se s tog razloga pridaje  veliko značenje poslovnoj i stručnoj edukaciji kao i obrazovanju svih zaposlenika.

Poduzetni, inovativni i kreativni zaposlenici
Poduzetnim, inovativnim i kreativnim zaposlenicima pruža se mogućnost  daljnjeg obrazovanje na diplomskim i poslijediplomskim studijama, stjecanje kvalifikacije i prekvalifikacije, stručno i specijalističko usavršavanje visoko obrazovanih zaposlenika, kao i mogućnost stipendiranja budućih zaposlenika tijekom njihovog redovnog obrazovanja.

315 zaposlenika
Zaposleno je blizu 315 zaposlenika čije iskustvo, poslovna etičnost i usredotočenost na dugoročno njegovanje kvalitetnih poslovnih odnosa Tehnici omogućava da se lako prilagođava pojedinačnim zahtjevima svojih investitora i klijenata, pri čemu stječe iznimno povjerenje pri realizaciji projekata.