Dioničko društvo Tehnika

Dioničko društvo Tehnika jedna je od vodećih građevinskih tvrtki za visokogradnju, prepoznatljiva na domaćem i svjetskom tržištu. Tijekom više od 75 godina poslovanja tvrtka je stekla iznimno iskustvo u gradnji objekata različitih namjena, u skladu s najvišim stručnim standardima. Izrasla je u modernu tvrtku visokih poslovnih vrijednosti, bogate tradicije i kreativnih iskoraka mladih stručnjaka.

Zapošljava oko 315 zaposlenika čije iskustvo, poslovna etičnost i usredotočenost na dugoročno njegovanje kvalitetnih poslovnih odnosa Tehnici omogućava da se lako prilagođava pojedinačnim zahtjevima svojih investitora i klijenata, pri čemu stječe iznimno povjerenje u realizaciji projekata.

Tvrtka Tehnika d.d. svojim investitorima i klijentima nudi cjelokupnu uslugu, od projektiranja do potpune realizacije objekata. Poznata je po gradnji objekata visokogradnje svih namjena, poslovnih i javnih, stambene arhitekture, edukacijskih objekata, objekata za ugostiteljstvo, hotela, sve do najzahtjevnijih industrijskih objekata.

Organizacija

Društvo se sastoji od Uprave i četiri sektora: Proizvodno tehničkog sektora, Sektora marketinga, Ekonomskog sektora i Sektora zajedničkih poslova, od kojih je najveći Proizvodno-tehnički sektor i zapošljava oko 230 zaposlenika. Društvo u sastavu ima i tri povezana trgovačka društva: TEHNIKA SPV d.o.o., TEHNIKA VRBANI d.o.o.  i TEHNIKA ZVONIMIR d.o.o.

Shematski prikaz organizacije i kontakti

Misija i vizija

Misija – ponuditi tržištu inovativna rješenja u visokogradnji kroz prepoznatljivu kvalitetu i pouzdanost oslanjajući se na iskustvo koje gradimo od 1947. do danas.

Vizija – investirajući u edukaciju kadrova i primjenu novih tehnologija, razviti inovativnu kompaniju, otpornu na promjene na tržištu.

Sustav upravljanja kvalitetom

Usmjerenost na kupca, odnosno zadovoljstvo kupca našim građevinama, proizvodima i uslugama, oduvijek je temeljna postavka poslovanja našeg Društva, stoga se je implementacija sustava upravljanja kvalitetom nametnula kao logičan slijed događaja u razvoju našeg poduzeća.

Iako je naše Društvo već etablirano i dobro poznato u segmentu izvođenja građevinskih radova, projektiranja i proizvodnji građevinskih proizvoda, implementacijom sustava upravljanja kvalitetom želimo naglasiti našu trajnu usmjerenost ka zadovoljavanju zahtjeva naših kupaca/investitora, ali i ostvariti sve preduvjete za kontinuirano poboljšavanje svih procesa u organizaciji.

Sustav upravljanja kvalitetom primijenjen u tvrtki TEHNIKA d.d. zasnovan je na zahtjevima međunarodne norme ISO 9001:2008 i ima za cilj potpuno ispunjavanje zahtjeva za kvalitetom proizvoda, usluga i procesa.

Sustav upravljanja kvalitetom primjenjuje se na projektiranje, inženjering i izvođenje javnih, poslovnih i industrijskih objekata; izgradnja cestovne infrastrukture; proizvodnja i prodaja betonskih proizvoda.

Politika kvalitete

Certifikat

Sustav upravljanja okolišem

S ciljem što efikasnije brige o okolišu, naše Društvo je uvelo sustav upravljanja okolišem prema normi ISO 14001:2004. Sustav upravljanja okolišem primjenjuje se na projektiranje, inženjering i izvođenje javnih, poslovnih, industrijskih i stambenih objekata; izgradnju cestovne infrastrukture; proizvodnju i prodaju betona i betonskih proizvoda.

Politika upravljanja okolišem

Certifikat

Sustav upravljanja energijom

Sigurnosno certificiranje izvođača u naftnoj i petrokemijskoj industriji (SCCp)