Stanovi

U ponudi su nam preostale sljedeće nekretnine:

Villa 14/1

potkrovlje – 3-sobni stan – D2-ST8

podrum – garažno-parkirališno mjesto – D2-GPM1

Tehnički opis

Energetski certifikat

Uz stan je obavezna kupnja garažno-parkirališnog mjesta.

 

 

Općenito

Villa 10

Hoto Ville su moderni organizirani habitat i mjesto dobrog življenja u Svetoj Nedjelji, u ugodnom, zelenom okružju nadomak Zagreba.
569 stambenih jedinica i obiteljskih vila prostiru se na više od 120.000 četvornih metara i isprepliću se s parkovima i zelenim površinama u skladu života u bojama prirode, uz osiguranje svih sadržaja potrebnih za udoban, zdrav i funkcionalan život.

Boravak u prirodi jedan je od osnovnih postulata zdravog života, a u Hoto Villama prirode ima napretek. Zelene površine koje čine srce naselja projektirane su tako da nalikuju na slavnu Lenucijevu zelenu potkovu, sustav zagrebačkih parkova koji je definirao urbanistički raster središta grada. I čitav se taj sustav šetnica, drvoreda, parkova i travnjaka stapa s okolnom prirodom u zdravom, homogenom suživotu.
Svako naselje treba infrastrukturu koja zadovoljava potrebe svojih građana. Hoto Ville zato imaju sve što dobar grad treba imati – vrtić i jaslice za najmlađe i školu u neposrednoj blizini, dok se svi ostali bitni trgovački i uslužni sadržaji mogu pronaći u Hoto Centru, središnjem merkantilnom prostoru Hoto Villa.

Čitav je taj mali grad zaštićen od zlonamjernih pojedinaca mrežom visoko sofisticiranih sigurnosnih uređaja koji uključuju video-nadzor, video-portafone, alarmne sklopove i zatvorenu televiziju, dok se pri ulazu u habitat na recepciji obavlja identifikacija posjetitelja, kako bi naši stanovnici bezbrižno uživali potpunu sigurnost.

Lokacija

Hoto Ville su smještene u Svetoj Nedjelji, slikovitom zelenom kutku županije, od Zagreba udaljenom samo 15-ak minuta vožnje.
Prometna povezanost također je odlična – do metropole vas vodi autocesta Zagreb – Ljubljana te brza gradska cesta. Ako vam je do grada potrebno 15-ak minuta, do zračne ćete luke stići u istom vremenu, dok će vam do slovenske granice trebati upola manje. Autobusne linije redovito voze prema Zagrebu i zaustavljaju se ispred naselja, a planira se i željezničko povezivanje s metropolom.

 


OPREMA STANOVA

Interijer stana

Stambeni prostori Hoto Villa raspoređeni su u višestambenim zgradama – urbanim villama s tri do deset stanova, razmještenih u potpunoj harmoniji s okolnim parkovima i bogatim zelenim površinama.

U ponudi su stanovi veličine od 44,50 do 140 četvornih metara i svaki ima prostrani balkon ili terasu, što uz korištenje velikih staklenih površina umjesto zidova stanove ispunjava svjetlom i ugodnom toplinom. Uz svaki stan pridruženo je i garažno-parkirališno mjesto.
Svi su stanovi opremljeni osnovnom infrastrukturom, a vlasnici mogu odabrati i čitav niz drugih sadržaja, poput kabelske televizije, alarmnih sustava i drugih sadržaja koji život čine ugodnim i sigurnim.

Funkcionalni i estetski elementi stanova zrcale dobar ukus i vrhunske standarde gradnje za životni prostor koji svojim stanarima nudi sve prednosti modernoga urbanog života u humanom, zelenom i nadasve sigurnom okružju.

 

  • t. 01/6301 117, 01/6301 118

  • f. 01/6188 032