Poštovani čitatelji,

Evo, na našim je stranicama i najnoviji broj časopisa Tehnika. Vjerujemo da će vam i ovom prilikom biti zanimljivo pročitati priloge koje sada objavljujemo. Svakako, vijesti o novim poslovima sve nas ohrabruju, tako već na prvim stranicama donosimo prilog o novootvorenom gradilištu u Biogradu na Moru, gdje ćemo do proljeća sljedeće godine graditi veliki Zabavni centar za investitora Mirnovec park d.o.o., i gdje je već sredinom travnja položen kamen temeljac. Također, raduje i novi posao za tvrtku Oporovec gradnja za koju gradimo novi Trgovački centar u Zagrebu.
U ovom broju donosimo i brojčane pokazatelje o našem poslovanju u prošloj godini, te općenitu sliku stanja u hrvatskom graditeljstvu, čega smo mi samo jedan dio.
Dalje, na stranicama našeg časopisa slijedi niz informacija kroz redovne rubrike sa stručnim temama, zatim iz našeg okruženja, sporta, kulture i zabave, ali i zanimljiv prilog „ S požutjelih stranica“ gdje vas rado podsjetimo na minula vremena povodom nekih prigodnih datuma. Ovaj put je povod Praznik rada.
Eto, to bi bio samo kratki osvrt na priloge i zanimljive članke u časopisu Tehnika, a do novog susreta srdačno vas pozdravljam, Vaša urednica

glavna urednica lista “Tehnika”:
Ivica Mihotić, prof.
tel. 01/ 63 01 265
e-mail – ivica.mihotic@tehnika.hr
Suradnja s listom nije isključena.

 

Download cijelog lista u PDF formatu